Voorintekening 2023

De huidige beheerperiode van het Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLb) loopt eind 2022 af. In de periode augustus t/m oktober inventariseren wij alle wensen voor ANLb 2023-2018. Dat doen we op drie manieren:

  • Bedrijfsbezoek bij u thuis

Paul en Leonard nemen in augustus contact op met onze huidige deelnemers met veel beheer, om een afspraak te maken bij u thuis. Dan combineren we het gesprek met een veldbezoek.

  • Telefonische afspraak

Linda neemt in september contact met alle deelnemers met overwegend agrarisch waterbeheer, om telefonisch de mogelijkheden te bespreken.

  • Intekendagen

Paul, Leonard en René zijn aanwezig op een flink aantal intekendagen in augustus t/m oktober. U kunt ons secretariaat bellen om een afspraak voor u in te plannen op een locatie bij u in de buurt. U kunt ons dagelijks van 9.00 uur tot 11.00 uur bereiken op telefoonnummer 06 – 34 49 75 74.

Al onze huidige deelnemers ontvangen uiterlijk de eerste week van augustus 2022 een mail in welke groep zij vallen. Doet u nog niet mee met het ANLb? Dan bent u welkom tijdens vaste intekendagen in oktober. U kunt daarvoor een afspraak maken met ons secretariaat.

‘Huiswerk’ voor u

Voorafgaand aan de afspraak met onze medewerkers, vragen we u zich voor te bereiden:

  1. Bekijk uw huidige beheercontract: waarmee wilt u verder? Wat wilt u anders?
  2. Neem onze beheerstrategie door: passen uw wensen in het ANLb-beleid van CMO voor 2023-2028?
  3. Bekijk de beheerpakketten die u wil verlengen of starten: kunt u zich vinden in de voorwaarden en de vergoeding?