27 okt

Kantoorruimte gezocht!

Sinds de oprichting in 2015 hebben wij altijd gebruikt gemaakt van openbare gelegenheden waar wij als organisatie bij elkaar komen. Voor bestuursvergaderingen, werkafspraken en vaak ook afspraken met u, onze deelnemers. Nu een nieuwe 6-jarige beheerperiode voor de deur staat en vanaf januari 2023 het nieuwe Gemeenschappelijke Landbouwbeleid (GLB) van start gaat, komen er ook meer taken – zoals GLB-pilots en projecten – bij het collectief te liggen. Onze organisatie groeit daardoor en daarmee ook de wens voor huisvestiging.

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar (kantoor)ruimte, centraal gelegen in ons werkgebied en bij voorkeur op een landelijke locatie. Het zou prettig zijn als de ruimte is voorzien van 2 kantoorruimtes een vergaderruimte voor maximaal 15 personen en een opslagruimte voor archief en wat zaaizaad.

Wat gaan wij doen?

De werkorganisatie zoekt een stabiele plek om te werken en elkaar bij te praten, maar ook een plek waar we (potentiële) deelnemers kunnen ontmoeten. Daarnaast komt het bestuur maandelijks bijeen voor een overleg. Hybride werken blijft de norm maar er zal regelmatig bedrijvigheid zijn.

Heeft u op uw erf een ruimte die geschikt zou kunnen zijn, of geschikt gemaakt kan worden, mail ons. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Met aanvullende vragen mag u natuurlijk ook even bellen.